Financiële Lease 

 

Financial lease geeft je ruimte om te ondernemen. Want je hoeft niet meer fors te investeren in de aanschaf van een bedrijfsauto. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand en krijgt nooit te maken met onverwachte tegenvallers. Wij zijn persoonlijk betrokken partner in goedkope zakelijke leasing van je mooiste auto

.
Wat is financial lease?
Financial lease of on-balance lease is lease waarbij de auto op de balans komt te staan. Het eigendom van de auto wordt gedurende de leaseperiode gescheiden: jij wordt economisch eigenaar en wij blijven juridisch eigenaar. Na afloop van de looptijd is de auto van jou.

 

Een rekenvoorbeeld is dat u per € 10.000 per maand €200 kwijt bent van rente en inlossing voor een looptijd van 60 mnd. 

Een bedrijfs auto wordt maximaal tot 12 jaar gefinancierd. Tussentijdswisselen behoord tot de mogelijkheid. 

 

Neem gerust contact op voor een berekening op maat en of het over te sluiten financiering van uw huidige contract

operationele lease

 

Operationele lease, goedkope zakelijke auto lease


Wil je vaste lage kosten voor je bedrijfsauto of wagenpark? Kies dan voor de zekerheid van operationele lease. Jij kiest uit de nieuwste modellen van een jonge auto, Wij nemen de investering voor onze rekening. Dien vrijblijvend een aanvraag in en laat je verrassen door de lage maandlasten.

Persoonlijk maatwerk, maximale acceptatie
Zaken doen is mensenwerk. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak bij autolease. Je krijgt je eigen, vaste, bereikbare relatiebeheerder, die je direct persoonlijk kunt bereiken met vragen, problemen of wensen. Je casemanager kent jouw situatie tot in detail en weet hoe en waar aan te kloppen. Zo helpen wij je snel en is je kans op acceptatie maximaal.

Finacial lease aanvraag